
Vänergös i mitt kök
Att halstra fisk är en urgammal metod och torde vara det absolut äldsta sättet att tillreda på. Nyfångad fisk som tilla…
Läs merSamling av recept och tips från djuren, trädgården och köket. Ta del av favoriterna från lantlivet.
Visar 1–9 av 10 recept

Att halstra fisk är en urgammal metod och torde vara det absolut äldsta sättet att tillreda på. Nyfångad fisk som tilla…
Läs mer
Här i Fryksdalen finns det flera fina småskaliga charkuterier. Ett företag som har varit med i många år är Persfolk Går…
Läs mer
Här kommer ett recept på en sillinläggning som en av våra gäster tyckte särskilt mycket om. Det var vid förra veckans l…
Läs mer
Vad vore december månad utan alla de fantastiska kryddorna. Det är till stor del tack vare dem som den rätta stämningen…
Läs mer
Årets stora mathelg är i antågande! Med den infinner sig ett gyllene tillfälle att göra skillnad för miljön utan att gö…
Läs mer
Idag har köket doftat av de mest underbara kryddor som tänkas kan. Årets första pepparkaksbak har gått av stapeln och e…
Läs mer
Det här är ett recept som kommer ifrån den receptskatt som jag fick av min mamma när jag var hos henne och hälsade på i…
Läs mer
Vi har hunnit med att baka av klassiska Tant Harriets pepparkakor, tjocka goda Frukostpepparkakor och nu slutligen blev…
Läs mer
Har gått och funderat ett tag på vad jag ska använda min anisisop till. Den fann jag när jag var iväg till Wij trädgård…
Läs mer